Skip links

Lucille Werner

0.00

Naast haar werkzaamheden voor haar stichting en televisie treedt Lucille Werner regelmatig op als dagvoorzitter en spreker.

Beschrijving

Lucille Werner boeken 

Presentatrice Lucille Werner op jouw event

Lucille Werner (1967) is bekend als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s als ‘Mijn Laatste Keer’, ‘De Mis(s) Verkiezing’, ‘Pointless’, ‘Get the Picture’ en natuurlijk ‘Lingo’.

De carrière van Lucille begint bij het RTL 4-programma ‘Showtime’. In eerste instantie als redacteur, vervolgens als verslaggever. Haar presentatiedebuut maakt ze bij ‘Actueel Shownieuws’. Daarna is ze te zien in verschillende RTL 4 programma’s.

In 2001 stapt ze over naar de AVRO, waar ze onder meer de programma’s ‘Alle Dieren Tellen Mee’ en ‘Get the Picture’ presenteert. Hierna keert ze terug naar RTL als één van de presentatrices van ’5 Uur Live’. In 2005 is Lucille voor het eerst te zien als presentatrice van het programma Lingo. Ze is het gezicht van het programma, tot het in 2014 stopt.

Daarnaast is Lucille achter de schermen actief als programmamaakster en richt ze in 2006 haar eigen stichting op: ‘De Lucille Werner Foundation’. Ze maakt in 2006, 2007 en 2017 de ‘Mis(s) Verkiezing’, waarin gehandicapte vrouwen strijden om de titel Mis(s) Onbeperkt Nederland.

In 2008 en 2009 is ze te zien in de ‘CAPawards’ en maakt ze een jeugdvariant, genaamd ‘Cappies’.
Deze programma’s zijn een succes en dragen bij aan positieve beeldvorming over mensen met een handicap. Een doel waar ze zich met haar stichting dagelijks met veel passie voor inzet. Die inzet blijft niet onopgemerkt, in 2010 wordt ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lucille Werner boeken als dagvoorzitter of spreker

Naast haar werkzaamheden voor haar stichting en televisie, treedt Lucille Werner regelmatig op als dagvoorzitter en spreker. Eerder gaf ze bijvoorbeeld lezingen voor onder meer Shell, het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, ABN AMRO en Microsoft. Daarnaast werkte ze op internationaal niveau voor bijvoorbeeld de European Broadcasting Union en presenteerde ze het jaarlijkse Rose d’Or Festival.

Lucille Werner boeken voor jouw evenement? Deze presentatrice boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's