Skip links

Lex Uiting

0.00

Met zijn enthousiasme, professionaliteit en humor wordt Lex Uiting regelmatig gevraagd om als dagvoorzitter een evenement in goede banen te leiden.

Beschrijving

Lex Uiting boeken 

Presentator Lex Uiting boeken voor jouw event

Lex Uiting (1986) is verslaggever en presentator.

Tot half 2018 was Lex 13 jaar lang radio- en televisiepresentator bij BNNVARA. Hier presenteerde hij programma’s als ‘Kinderen voor Kinderen’, ‘Lex Lokaal’, ‘Nao ’t Zuuje’ en ‘3 op Reis Midweek’. Daarnaast was hij op de radio te horen bij Giel Beelen en later met zijn eigen weekendprogramma.

Lex begint zijn carrière bij Omroep Venlo en stapt in 2005 over naar BNN, bij het opleidingstraject BNN University. Hierna stroomt hij door naar de VARA.

Daarnaast is hij één seizoen te zien geweest als jongste Jakhals bij ‘De Wereld Draait Door’ en was hij van 2012 tot 2015 één van de vaste gezichten van het spraakmakende onderzoeksprogramma ‘RamBam’. In 2016 doet hij mee aan Expeditie Robinson.

Naast presenteren en radio maken schrijft en maakt Lex Uiting ook muziek. Tien jaar lang toert hij als zanger met z’n dialectbandje ‘Zoemaar’ door Limburg. Hij brengt twee albums en drie singles uit. Voor de plaat Wiéd Weg Van De Waereld’ wint hij als liedjesschrijver de ’Priés Veur ’t Limburgs Leed’ in 2011. In 2014 schrijft hij speciaal voor het huwelijk van zijn broer het lied ‘Vanaaf Vandaag’ en bereikt daarmee de eerste positie in de iTunes Top 100.

Lex Uiting boeken als dagvoorzitter

Lex Uiting wordt regelmatig gevraagd om als dagvoorzitter een evenement in goede banen te leiden. Met zijn enthousiasme, professionaliteit en humor kan hij onder meer BrandDeli, Delta Onderwijs en Diversion aan zijn opdrachtgevers toevoegen.

Lex Uiting boeken voor jouw evenement? Deze verslaggever boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget