Skip links

Kluun

0.00

Kluun treedt vaak op als dagvoorzitter en spreker. Als oud-reclamestrateeg heeft hij als geen ander feeling met het bedrijfsleven. Hij combineert humor met zelfspot, schopt graag heilige huisjes omver en durft impopulair te zijn.

Beschrijving

Kluun boeken

Kluun op jouw evenement

Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, werkte jarenlang als strateeg in de reclamewereld. In 2003 debuteerde hij met Komt een vrouw bij de dokter (1.200.000 exemplaren verkocht, in 30 landen vertaald), gevolgd door De weduwnaar (700.000 verkochte exemplaren) in 2006. Tussendoor schreef Kluun Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! (2004), een zwangerschapsboek voor aanstaande vaders, en richtte hij NightWriters op. Zijn columns werden gebundeld in KLUNEN (2008). In 2009 werd Komt een vrouw bij de dokter verfilmd met in de hoofdrol Carice van Houten. Begin 2011 verscheen Haantjes.  In 2014 verscheen KLUNEN2, de allerleukste columns en verhalen van de afgelopen vijf jaar.  In het voorjaar van 2016 is zijn nieuwe roman DJ verschenen. Momenteel schrijft hij aan zijn nieuwe boek, een familieroman die in 2019  verwacht wordt.

Kluun als dagvoorzitter of spreker

Kluun treedt vaak op als dagvoorzitter en spreker. Als oud-reclamestrateeg heeft hij als geen ander feeling met het bedrijfsleven. Hij combineert humor met zelfspot, schopt graag heilige huisjes omver en durft impopulair te zijn. Zijn lezingen gaan over onderwerpen als reclame en marketing, het roer om, ondernemerschap, man vrouw verhoudingen, relaties, liefde, leven en dood en populaire cultuur.

Kluun was dagvoorzitter bij o.a het congres van de Juridische Factulteitsvereniging, bij de Nationale Coassistentendag en het Zorgmarketingcongres.

Kluun op jouw evenement? Deze bekende schrijver en columnist boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

,