Skip links

Jonneke de Zeeuw

0.00

Jonneke is een foodblogger die op een een originele en humoristische wijze vertelt over eten, diversiteit en inclusie.

 

Beschrijving

Jonneke de Zeeuw boeken

Jonneke de Zeeuw op jouw evenement

Jonneke de Zeeuw, ook wel bekend als Mooncake, is een nieuwe ster aan het culinaire firmament. In haar werk besteed ze veel aandacht aan diversiteit en inclusie. Ze heeft een eigen videoserie bij de Volkskrant, werd door een vakjury unaniem verkozen tot Foodblogger van het Jaar 2016-2017, won afgelopen jaar De Grote Keuringsdienst van Waarde Kerstquiz en is jurylid van Het Gouden Kookboek. Zomer 2021 verschijnt haar pamflet All Inclusive aan de Keukentafel; een eerbetoon aan het nieuwe Nederlandse culinaire landschap.

Jonneke zet zich in om onterecht onderbelichte culinaire schatten (in de vorm van eethuisjes, restaurants, snackbars, chef- en thuiskoks, winkels, bestemmingen en ingrediënten) toegankelijk te maken door een volwaardig, onafhankelijk podium te bieden (in de vorm van unieke, waardevolle on- en offline content) met als doel mensen met verschillende achtergronden – zowel sociaal als cultureel- met elkaar te verbinden en zo een bijdrage te leveren aan een inclusievere en meer geïntegreerde samenleving.

Hierover geeft zij smakelijke lezingen (uiteráárd met visuals om van te watertanden) die vervlochten zijn met haar persoonlijke verhaal over het leveren van een authentieke, waardevolle en maatschappelijke bijdrage. Food is hier het perfect medium voor: je maakt iets, zet het de mensen voor en eet samen verder.

Onlangs hield Jonneke een lezing voor Google, dit was hun reactie:

”Mooncake was able to really engage the audience, which is a big challenge in a virtual world. Her talk was inspiring not only on the level that she introduced so many wonderful dishes that we all want to try now, but also in the way she links topics like diversity and inclusion to food culture and discovering new cuisines. And on top of that: she’s funny and brings great energy. Everyone came out of her talk feeling positive and excited to try something new.”

Jonneke de Zeeuw als spreker 

Jonneke de Zeeuw boeken op jouw evenement? Deze enthousiasme foodblogger boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

,