Skip links

Jo van Egmond

0.00

Radiopresentatrice en journaliste Jo van Egmond combineert als dagvoorzitter haar politieke en journalistieke ervaring en weet daarmee veel onderwerpen eigen te maken. Daarnaast is zij ook in te zetten als voice-over.

Beschrijving

Jo van Egmond boeken

Jo van Egmond boeken voor jouw evenement

Jo van Egmond (1987) is journalist en nieuwslezer van de Coen en Sander show op Radio 538. Elke werkdag tussen 16:00 – 19:00 uur schuift zij aan in de best beluisterde middagshow om het nieuws van de dag door te nemen. Daarvoor werkte ze als parlementair journalist op het Binnenhof in Den Haag. Daar deed zij verslag van politieke en economische ontwikkelingen voor diverse programma’s op NPO 1 en NPO Radio 1, zoals Goedemorgen Nederland en Haagse Lobby.

Jo is geboren in het Noord-Hollandse Sint-Maarten, daarna heeft ze gewoond in Uitgeest en is ze opgegroeid in Heerhugowaard. Vooral West-Friesland dus. Ze heeft politicologie en journalistiek (master) gestudeerd aan de Vrije Universiteit en Universiteit van Amsterdam. Ze heeft daarnaast nog een extra televisie- en radio-opleiding gevolgd bij de talentenklas van Veronica: V-Academy.

Ze begon haar carrière als presentator bij AT5 en was tevens werkzaam als redacteur op de Binnen- en Buitenlandredactie van RTL Nieuws. Daarnaast is ze geïnteresseerd in wielrennen, Formule 1 en motorrijden.

Jo van Egmond boeken als dagvoorzitter

Door haar werk als nieuwslezer heeft ze een brede algemene kennis en weet zij veel verschillende onderwerpen haar snel eigen te maken. Maar ook door haar werk in de Politieke verslaggeving is dit een thema wat haar goed ligt. Haar insteek is positief, enthousiast en weet zware onderwerpen, wanneer nodig, luchtig te brengen. Naast dagvoorzitter is zij ook in te zetten als voice-over.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget