Skip links

Jeroen Baardemans

0.00

Jeroen Baardemans is door zijn communicatie-expertise een veelgevraagd dagvoorzitter. In zijn rol als voorzitter of presentator is hij zakelijk én vriendelijk, scherp, kritisch en durft hij de juiste vragen te stellen en weet hij er altijd voor te zorgen dat gasten met een lach en vol energie de zaal uitgaan. Interactie is daarbij altijd zijn uitgangspunt.

Beschrijving

Jeroen Baardemans boeken

Jeroen Baardemans boeken voor jouw evenement

Jeroen Baardemans (1981) is communicatiestrateeg, dagvoorzitter en presentator.

Met meer dan tien jaar ervaring met vele events, on-stage of live/video interviews met CEO’s, keynote sprekers en topsporters weet Jeroen er altijd voor te zorgen dat gasten met een lach en vol energie de zaal uitgaan. Interactie is daarbij altijd zijn uitgangspunt. Met zijn uitgebreide communicatie-ervaring denkt hij daarnaast ook actief mee om het verhaal van de dag meer impact te laten maken en is hij in staat de inhoud snel en tot in detail tot zich te nemen.

Jeroen is oprichter van het bureau ‘KOROKI Communications’ en helpt bedrijven (van startups tot corporates) met het vertellen van hun verhaal. Hij adviseert bij strategische communicatievraagstukken en coacht senior management bij presentaties en mediaoptredens. Hij heeft de afgelopen jaren bij ING een brede communicatie- en managementervaring opgedaan. Momenteel is hij ‘Head of Communications’ bij MediaMarkt Nederland.

Jeroen Baardemans als dagvoorzitter

Jeroen Baardemans is door zijn communicatie-expertise een veelgevraagd dagvoorzitter. In zijn rol als voorzitter of presentator is hij zakelijk én vriendelijk, scherp, kritisch en durft hij de juiste vragen te stellen. Ook is hij onbevangen, waarbij hij zich vaak niet helemaal aan het script houdt, maar vol energie improviseert.

Jeroen heeft een brede interesse en kan op vele onderwerpen uit de voeten, zoals agile, change en organisatieveranderingen, communicatie, sport, sponsoring, reputatiemanagement, ondernemen, financiële dienstverlening en politiek.

Jeroen Baardemans op jouw evenement? Deze communicatiestrateeg boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, ,