Skip links

Janice

0.00

Janice is een bekende nederlandse modeontwerper. Hij is een veelgevraagd expert die zijn mening over mode en wat er gedragen wordt op vakkundige en charmante wijze overbrengt in diverse tv-programma’s, onlineformats & magazines.

 

Beschrijving

Janice boeken

Janice boeken voor jouw evenement

Janice is een bekende nederlandse modeontwerper met een eigen ready to wear collectie. Hij maakte enkele jaren geleden zijn debuut op televisie bij Project catwalk. Sindsdien is hij een veelgevraagd expert die zijn mening over mode en wat er gedragen wordt op vakkundige en charmante wijze overbrengt in diverse tv-programma’s, onlineformats & magazines.

Als echte mode-vakman weet janice als geen ander hoe mode werkt en wat het voor je kan doen. Janice heeft een duidelijke mening over wat welk type vrouw mooi staat. Voor hem is kleding meer dan alleen een omhulsel, het is een verle- ning van je persoonlijkheid. Iedere vrouw die de juiste jurk aan heeft, zal dat ook uitstralen. In mode is niet moeilijk probeert hij je niet zijn stijl op te dringen, maar je je eigen stijl te laten vinden.

Al jaren presenteert janice bij LINDA.TV met groot succes De jurken van JANICE’ waar tijdens de rode loper op premieres aan bekende nederlander wordt gevraagd: wat heb je aan? En dat is eigenlijk de vraag waar iedere vrouw wel eens mee worstelt: wat moet ik aan? Mode lijkt vaak heel ingewikkeld en je denkt al snel dat je er nou eenmaal niet zo veel verstand van hebt, maar volgens janice is niks minder waar. In ‘Mode is niet moeilijk’ laat hij zien hoe je kunt ontdekken welke stijl bij jouw figuur past en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat je je aan die stijl houdt.

Training ‘Mode is niet moeilijk’

Janice geeft de training ‘Mode is niet Moeilijk’. Tijdens deze workshop deelt hij zijn kennis over mode en leert hij zijn publiek de basisprincipes, want… mode is niet moeilijk! Hier zie je een impressie van zijn workshop ‘Mode is niet Moeilijk’.

Janice boeken voor jouw evenement

Janice boeken voor jouw evenenement? Janice boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, , ,