Skip links

Hella Hueck

0.00

Haar journalistieke achtergrond gecombineerd met economische kennis, humor en flair maken Hella Hueck een veelgevraagde dagvoorzitter.

Beschrijving

Hella Hueck boeken

Journalist Hella Hueck op jouw evenement

Hella Hueck (1972) is freelance business journalist en sinds maart 2018 redacteur en verslaggever technologie en innovatie bij het Financieel Dagblad.

Ze volgde een postdoctorale opleiding radio- en televisiejournalistiek, liep stage bij RTL en leerde daar interviewen, monteren en televisieteksten schrijven. Voordat Hella in de journalistiek terecht kwam werkte ze in sales en marketing. Door deze werkervaring te combineren met haar journalistieke talent groeide ze snel door naar verslaggeefster.

Hella wordt bekend als economisch verslaggever tijdens de economische crisis en de ondergang van de DSB Bank. Voor haar verslag van de Eurocrisis reisde ze naar IJsland, Griekenland en Cyprus. Daarnaast interviewde ze CEO’s van onder andere Royal Dutch Shell, Unilever, Philips Electronics, voormalige president van de Europese Centrale Bank Jean-Claude Trichet en econoom Nouriel Roubini.

Hella werkte ruim twaalf jaar als presentatrice en verslaggeefster bij RTL Z en RTL Nieuws. Ook presenteerde ze jarenlang het programma ‘Toekomstmakers’ op RTLZ, een tv-programma over innovatie en ondernemerschap. In 2017 maakt ze in samenwerking met het CBS het programma ‘Stand van het Land’. Ze duidt regelmatig het economische nieuws bij programma’s als ‘Pauw’, ‘Goedemorgen Nederland’ en ‘De Kantine’ op BNR Nieuwsradio.

Hella Hueck boeken als dagvoorzitter

Haar journalistieke achtergrond gecombineerd met economische kennis, humor en flair maken Hella Hueck een veelgevraagde dagvoorzitter. Tot haar opdrachtgevers behoren o.a. ABN Amro, Nationale Nederlanden, Verening van Hogescholen, Computable, Pensioenfederatie, Nibud, De Groene Zaak en Economic Board Utrecht.

Hella Hueck boeken voor jouw evenement? Deze business journalist boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's