Skip links

Hedwiges Maduro

0.00

De combinatie van topsport, management en analist maken dat Hedwiges op praktische wijze individuen en organisaties kan verbinden om een doelstelling te realiseren. Hij is daarom een veelgevraagd spreker en geeft zeer inspirerende workshops en trainingen voor individuen en organisaties.

Beschrijving

Hedwiges Maduro boeken 

Hedwiges Maduro boeken voor jouw evenement

Hedwiges Maduro (1985) is een voormalig profvoetballer die groot werd bij Ajax, waarmee hij meerdere prijzen won. Tegenwoordig is hij analist bij NOS, RTL en Fox Sports. Voor die laatste zender analyseert hij wekelijks voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Hedwiges Maduro is de zoon van een Curaçaose moeder en een Arubaanse vader, en groeide zelf op in Almere. Op zijn vijftiende werd hij gescout door Ajax en op negentienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Na Ajax speelde hij voor verschillende clubs in het buitenland, waaronder Valencia CF, Sevilla FC (beide Spanje) en PAOK Saloniki (Griekenland).

Op twintigjarige leeftijd speelde Hedwiges zijn eerste interland voor het ‘grote’ Nederlands elftal. Daarvoor had hij al alle jeugdelftallen van de KNVB doorlopen, vrijwel altijd als aanvoerder, onder meer bij het ‘Gouden Jong Oranje’ dat in 2007 het EK won. Voor de verschillende elftallen van Oranje speelde hij veel toernooien, waaronder jeugd EK’s, WK’s Olympische Spelen, en het grote WK in Duitsland (2006) met het Nederlands Elftal.

Na zijn actieve loopbaan begon Hedwiges met het behalen van zijn KNVB trainersdiploma’s. Als trainer was hij al assistent bij Jong Oranje en momenteel Oranje onder 17. Verder analyseert hij wekelijks voetbalwedstrijden op tv voor de zender Fox Sports. Met enige regelmaat is hij in deze rol ook te zien bij RTL en de NOS.

Hedwiges Maduro als spreker

Hedwiges Maduro treedt regelmatig op als spreker op diverse evenementen, zowel sport als niet sport gerelateerd. Hij put hierbij uit zijn rijke internationale ervaring als profvoetballer, en zijn huidige ervaring als trainer en analist.

Hedwiges Maduro op jouw evenement? Deze bekende oud-profvoetballer boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

, ,