Skip links

Hans Nieuwenburg

0.00

Hans Nieuwenburg is een zeer veelzijdige spreker die voor veel verschillende presentatievormen is te boeken. Altijd vol inspiratie en op maat gemaakt.

Beschrijving

Hans Nieuwenburg boeken

Hans Nieuwenburg op jouw evenement

Hans Nieuwenburg (1968) is een voormalig Nederlands waterpolospeler en -trainer en deed twee keer mee aan de Olympische Spelen. Na zijn topsportcarrière werd hij een succesvol inspirator en geeft hij vele lezingen, workshops en masterclasses over het groei en teamprestaties. Ook is hij medeoprichter van het waterpoloblad ‘ManMeer!’.

Hans speelde twaalf jaar in het Nederlands waterpoloteam en werd als speler en coach van Polar Bears Ede zeven keer kampioen van Nederland. Hij nam deel aan de Olympische Spelen van Barcelona (1992) en Atlanta (1996) en was ook daarna (in een andere rol) actief bij elke Zomerspelen. Tevens is hij een stuwende kracht achter de Nederlandse waterpolomannen in hun missie de Spelen van 2020 te bereiken.

Als inspirator geeft Hans vele presentaties over teams en persoonlijke groei op basis van zijn zelf ontwikkelde ‘5 ringen-methode’. Hierin combineert hij zijn ervaringen in (Olympische) topsport en teamprocessen met de lessen van 25 jaar zelfstandig ondernemerschap.

Centraal staat de vraag: Wat zijn de ‘gouden doelen’ die je als bedrijf, afdeling of team wil bereiken? En hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers daaraan bijdragen, maar vooral als team beter gaan presteren? Vragen die beantwoord worden in onder meer zijn ‘Volg je droom!-presentatie’, workshop ‘Team@Work’ of heidag ‘Van hier tot Tokio’.

Hans Nieuwenburg als spreker

Hans Nieuwenburg is een zeer veelzijdige spreker die voor veel verschillende presentatievormen is te boeken. Altijd vol inspiratie en op maat gemaakt.

Hans Nieuwenburg op jouw evenement? Deze inspirator en voormalig topsporter boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Thema's

, ,

Budget