Skip links

Freek Bartels

0.00

Freek Bartels is niet weg te denken van het Nederlandse musical podium. Hij werkte mee aan prachtige producties en staat binnenkort met zijn eigen voorstelling Buyer & Cellar in het theater.

Beschrijving

Freek Bartels boeken 

Freek Bartels boeken voor jouw evenement

Freek (1986) begon zijn carrière in 2001 bij de MusicAllFactory in Tilburg. Hij zette in 2004 zijn studie voort aan het Fontys Conservatorium, waar hij zangles kreeg van Edward Hoepelman. Inmiddels staat hij  met zijn eerste solovoorstelling Buyer & Cellar in de theaters.

In het theater was hij te zien in o.a. Into The Woods (M-Lab), Les Misérables (Stage) en als Joseph in Jopesh and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Stage). In 2013 speelde hij in het succesvolle theaterstuk The Normal Heart, die in 2014 in reprise ging.  Hij stond naast Simone Kleinsma in de musical Next to Normal (2011), vervulde de rollen van Oliver Barrett IV in Love Story (2013/14) en Gaston in Beauty and the Beast (2015) en was hij te zien in Moeders en Zonenmet Paul de Leeuw en Anne Wil Blankers. Hij schitterde in A new Brain op de NSDM werf en de musical She loves me, daarnaast was hij samen met Stanley Burleson te bewonderen in From Sammy with Love en hij speelde in de succesvoosrtelling Showponies met o.a. Alex Klaassen. In 2019 was hij o.a. te zien in Best of Broadway en Aidain Showponies 2. Vanaf maart 2020 was hij te zien in Hello Dolly samen met oa Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, maar helaas door Corona moest de voorstelling gecanceld worden.

Naast theater en musical speelde hij in de telefilm Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen, deed hij mee aan ‘De beste zangers’ en was hij in 2014 mede presentator van Fort Boyarden een van de finalisten van Wie Is De Mol? seizoen 14. In 2016/17 was hij te zien in de televisieserie Petticoatin de rol van Maurice en in de tv serie Jeuk.  In 2018/2019 in de bioscoopfilm All You need is Love en in de SBS6 serie DNA. In 2021 zal hij te zien zijn in een nieuwe Net 5 serie.

Freek Bartels als dagvoorzitter 

Freek Bartels boeken voor jouw evenenement? Freek boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, ,