Skip links

Fleur Huijs

0.00

Met charme en passie spreekt Fleur over het avontuur van (jong) ondernemerschap en wat voor lef en energie er voor nodig is om een succesvolle business te draaien.

Beschrijving

Fleur Huijs boeken

Fleur Huijs boeken voor jouw evenement

Fleur Huijs (1999) is een energieke en succesvolle jonge ondernemer. Zij heeft haar eigen presentatiebureau ‘Fleur Presents’ waarmee ze in amper 1 jaar tijd meer dan duizend young professionals trainde. Daarnaast sprak ze als tafelgast van o.a. De Wereld Draait Door de ambitie uit om de eerste vrouwelijke minister president van Nederland te worden. Na een uitnodiging van Mark Rutte sprak ze met de huidige minister president over haar ambitie en haar drive om als toekomstig minister president de (jeugd) GGZ en het onderwijs op de schop te nemen.

Fleur startte op haar 19e een presentatiebureau, Fleur Presents. Ze volgde een opleiding tot Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach en breidde haar opleiding uit met de trajecten Storytelling, Stem- & Lichaamsbewustzijn, Cameracoaching en Groepstraining.

Na haar uitspraak “Mijn droom is om de eerste vrouwelijke Minister President van Nederland te worden” werd ze onder het grote publiek bekend door haar optreden als tafelgast bij De Wereld Draait Door, mocht ze op de koffie bij Mark Rutte en won ze het politieke traject van de ‘Young Lady Business Academy’ van Zakenvrouw 2017 Elske Doets. Dit was niet haar enige onderscheiding, zo werd Huijs verkozen tot een van de ‘Veelbelovende Vijftien 2019’ en ‘Venloos Voorname Vrouw Junior 2019’ een eretitel voor gedreven en ambitieuze vrouwen die het verschil maken. Ook werd Fleur ‘Zomerondernemer 2018’ waarin zij in de race was met 350 ondernemers en sleepte ze de tweede plaats in de wacht op een internationaal ondernemerscongres op het onderdeel ‘Best Pitch’.

Fleur als spreker

Fleur is een veelgevraagde spreker en was te gast bij meerdere talkshows (oa. DWDD, Omroep Venlo en Kamer van Koophandel), een podcastserie van 3FM, radioprogramma van NPO radio 1, haalde paginagroot de Trouw en werd geïnterviewd voor verschillende nieuwssites, waaronder RTL Nieuws.

Met charme en passie spreekt Fleur over het avontuur van (jong) ondernemerschap en wat voor lef en energie er voor nodig is om een succesvolle business te draaien. Daarnaast leert ze met haar bedrijf heel Nederland – van studenten tot directeuren – presenteren en de kracht van storytelling. Met vele verhalen uit haar eigen leven om het belang van persoonlijkheid in je presentatie te illustreren.

Fleur Huijs boeken voor jouw evenement? Dat kan bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvragen

0.00