Skip links

Fien Vermeulen

0.00

Als spreker en dagvoorzitter is Fien breed inzetbaar. Mede door haar achtergrond in de argumentatie wetenschap, algemene kennis en interesses, maakt ze van elk event iets speciaals en persoonlijks.

Beschrijving

Fien Vermeulen boeken 

Fien Vermeulen boeken voor jouw evenement

Fien Vermeulen (1991) begon haar mediacarrière als nieuwslezeres bij Mattie en Wietze in de ochtendshow op Qmusic. Vanuit daar groeide ze uit tot een radiopersoonlijkheid met een eigen show: Mattie, Fien & Igmar. Ook was zij enige tijd tafeldame bij RTL Late Night. Momenteel is ze iedere dag te horen als nieuwslezeres bij Q Music en presenteert ze verschillende online formats. Verder was Fien te zien in het 20e seizoen van Expeditie Robinson op RTL 4.

Eerder was Fien een van de presentatoren van de online talkshow van het AD; ‘De Ochtendshow to go’. Hierin nam ze de kijker mee in de wereld van films. Bij LindaTV vertelde Fien in Kankermonologen over haar gevecht tegen lymfeklierkanker. Voor KWF presenteerde ze als ambassadrice samen met John Williams de Lampionnen Actie. Daarnaast presenteert ze diverse bedrijfsvideo’s voor uiteenlopende bedrijven en charitatieve instellingen.

Fien Vermeulen boeken als dagvoorzitter of spreker

Als presentator en dagvoorzitter is Fien breed inzetbaar. Ze maakt van elk event iets speciaals. Mede door haar achtergrond in de argumentatie wetenschap, algemene kennis en interesses.

In haar lezing neemt Fien je mee door haar bijzondere levensverhaal. Haar opmerkelijke carrière en niet te stoppen ambitie werden plots stil gelegd door kanker. Fien vertelt op schaamteloze en ontroerende wijze over alle gevolgen van dien, en vooral hoe ze klap na klap wist op te vangen. De lessen die Fien destilleerde uit elke tegenslag zijn doorleefd, herkenbaar en voor iedereen toepasbaar. Survivor-skills maken werknemers wendbaar en gewapend voor verandering.

Fien Vermeulen boeken voor jouw evenement? Dat kan bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

, , , ,