Skip links

Fernando Halman

0.00

Door zijn aanstekelijke enthousiasme, actuele kennis en prettig stemgeluid, is Fernando een veelgevraagde host en spreker op diverse gelegenheden. Hij heeft al vele filmpremières, boekpresentaties, festivals, feesten en modeshows gehost en weet elk publiek te boeien.

Beschrijving

Fernando Halman boeken 

Fernando Halman boeken voor jouw evenement

Fernando Halman is radio-dj, voice-over en televisiepresentator en sinds 2004 te horen op FunX met zijn energieke ochtendshow ‘Start met Fernando’. Binnenkort maakt hij zijn debuut als acteur in de film Suriname.

In deze urban muziekshow ontvangt hij buiten de gevestigde namen ook veel aankomend talent. Zo kwamen onder meer Broederliefde, Ronnie Flex en Josylvio al voor hun eerste grote hit bij Fernando langs. Tevens is hij ook ‘station voice’ van FunX Radio. Daarnaast horen miljoenen kinderen al tien jaar lang de herkenbare stem van Fernando op Zapp. Hij sprak al vele bioscoopfilms in, zoals ‘Hotel Transylvania’ en ‘Spiderman’, en ontving eind 2018 zelfs een speciale oeuvreprijs voor zijn voice-over werk voor NPO.

Fernando is met zijn positiviteit en brede, actuele kennis een graag geziene gast bij diverse tv-programma’s zoals ‘Shownieuws’, ‘De Wereld Draait Door’, ‘Jinek’ en ‘Pauw’. Op donderdagavond was hij vaste gast bij ‘RTL Late Night’ met zijn eigen item ‘De week van Fernando’: een mix van opmerkelijk entertainmentnieuws en nieuwe muziek. Daarnaast is Fernando in april 2019 ambassadeur van de Kindermuziekweek.

Ook heeft hij zijn eigen online muziekplatform ’Nandoleaks’, waarin hij elke dag de potentiële hits van morgen zoekt. Hiervoor gaat hij graag in gesprek met grote namen en heeft hij al diverse interviews gehouden met internationale sterren als The Game, Shaggy en Scott Storch.

Tijdens Eurosonic Noorderslag 2019 wint Fernando de Pop Media Prijs 2018. Ook krijgt hij dit jaar een onderscheiding van de de Arubaanse regering, namelijk een ereprijs voor zijn ’grote verdienste als ambassadeur van de Arubaanse gemeenschap’.

Fernando Halman als dagvoorzitter of spreker

Door zijn aanstekelijke enthousiasme, actuele kennis en prettig stemgeluid, is Fernando een veelgevraagde host en spreker op diverse gelegenheden. Hij heeft al vele filmpremières, boekpresentaties, festivals, feesten en modeshows gehost en weet elk publiek te boeien. Ook kan hij een menigte opzwepen en laten bewegen, maar ze ook juist stil krijgen zodat een boodschap extra krachtig overkomt.

Fernando Halman op jouw evenement? Deze radio-dj en televisiepresentator boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

,

Thema's

,