Skip links

Eva Hoeke

0.00

Eva Hoeke is een veelgevraagd dagvoorzitter en spreker en geeft tevens een op maat gemaakte interview-training. Haar stijl van interviewen is kritisch wanneer het moet, warm als het kan en altijd met een diepe nieuwsgierigheid naar wat de mens drijft.

Beschrijving

Eva Hoeke boeken

Eva Hoeke boeken voor jouw evenement

Eva Hoeke (Krommenie, 2 februari 1979) is een journalist, columnist, interviewer en scenarioschrijver.

Eva is al jaren een bekend gezicht in de journalistiek-wereld en schrijft als freelance journaliste onder meer veel voor Het Parool, LINDA, Vogue en Volkskrant Magazine. Daarvoor was ze hoofdredacteur van het modetijdschrift Jackie en presenteerde ze een seizoen lang het AT5 programma ‘De Straten van Amsterdam’.

In het ‘Volkskrant Magazine’, de weekendbijlage van de Volkskrant, schrijft ze een wekelijkse column waarin ze op humoristische, ontroerende en herkenbare wijze verslag doet van het dagelijks leven. Ook is ze verantwoordelijk voor de rubriek ‘Eindelijk Weekend’, waarin bekende Nederlanders als Matthijs van Nieuwkerk, Nazmiye Oral en Roxeanne Hazes in tekst en beeld laten zien wat zij het liefste doen als zij níet aan het werk zijn.

Eva heeft een relatie met schrijver Marcel van Roosmalen, waarmee ze samen het boek ‘Als het maar niet op ons lijkt’ schreef, een prachtige verzameling verhalen over het jaar dat zij ouders werden. Ook bracht ze het boek ‘De kroeg, de stad en de man’ uit, een verzameling van haar columns voor Het Parool. Als scenarioschrijver schreef ze ook nog mee aan de RTL serie Meisje van Plezier, met oa Angela Schijf, Peter Paul Muller en Roeland Fernhout.

Eva Hoeke als interviewtrainer of dagvoorzitter

Eva Hoeke is een veelgevraagd dagvoorzitter en geeft tevens een op maat gemaakte interview-training. Hoeke’s manier van schrijven en interviewen is een mix van modern debat (actualiteit, gelijkheid, duurzaamheid), ouwe jongens krentenbrood (Wanneer was u voor het laatst dronken?), een scheut mededogen hier, een plaagstoot daar, maar vooral een diepe nieuwsgierigheid naar wat de mens drijft. In haar interview training leer je precies dat: hoe je moet ontwapenen, wanneer je doorpakt en wanneer je juist even niks moet zeggen, wat je moet doen als het lastig wordt of hoe juist níet verblind te worden door die aardige ander. En tot slot waar de valkuilen zitten waar iedere beginnende interviewer in al zijn enthousiasme onherroepelijk intuint. Het startpunt is simpel: elk goed gesprek begint met oprechte interesse, met de rest helpt Eva.

Eva Hoeke op jouw evenement? Deze journalist, columnist, interviewer en scenarioschrijver boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Thema's

Budget