Skip links

Donatello Piras

0.00

Donatello Piras is een talentvolle presentator die al 15 jaar op internationale podia staat. Hij brengt op een overtuigende en bevlogen manier scherpte en interactie in een programma, bijeenkomst of discussie.

Beschrijving

Donatello Piras boeken

Donatello Piras boeken voor jouw evenement

Donatello Piras is een talentvolle presentator die al 15 jaar op internationale podia staat. Hij weet op een overtuigende en bevlogen manier scherpte en interactie in een programma, bijeenkomst of discussie te brengen. Onder zijn leiding komt niet alleen het podiumprogramma tot leven maar ook het aanwezige publiek.

Al voordat hij professioneel dagvoorzitter & presentator was, verdiende Donatello zijn geld met praten. Als radiomaker in zijn prille schooltijd en vandaag de dag is hij een veelgevraagd commentator & presentator op radio & tv. Zo volgt en duidt hij diverse campagnes, debatten en maatschappelijke speeches voor BNR, NPORadio1, WNL, NOS, Volkskrant en NRC. Hij presenteerde de live RTL-Z Talkshow Z in Zaken en had een wekelijkse rubriek in het opinieprogramma DUNK van RTL-Z.

Donatello spreekt Nederlands, Italiaans, Engels en Duits.

Tijdens de Coronacrisis kunnen we niet altijd meer fysiek afspreken. Maar de online alternatieven zijn aanwezig! Donatello heeft ruime ervaring met televisie, online webinars en talkshows waar interactie ook een rol speelt. Onder zijn leiding komt ook jouw online bijeenkomst tot leven. Wil je in contact blijven met je collega’s? Dat kan via Talent Talks Business.

Donatello Piras boeken als spreker of dagvoorzitter

Jaarlijks leidt Donatello met enthousiasme bijna honderd bijeenkomsten voor bedrijfsleven, overheid en politiek. Presenteren zit hem in het bloed en dat blijkt: opdrachtgevers zijn unaniem tevreden en enthousiast van radioprogramma tot verkiezingsdebat. En van interview tot jaarcongres. Het resultaat? Enthousiasme en energie!

Donatello Piras boeken voor jouw evenenement? Donatello boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, , ,