Skip links

Daisy Mertens

0.00

Daisy Mertens wordt veel gevraagd als spreker, zowel op events voor kinderen als voor volwassen. Door haar ervaring in het onderwijs, maar ook de reis die ze maakte in haar persoonlijke en professionele ontwikkeling is ze breed inzetbaar.

Beschrijving

Daisy Mertens boeken

Juf Daisy Mertens op jouw evenement

Daisy Mertens (1988) is één van Nederlands’ bekendste basisschooldocenten en stond in 2019 in de top 10 van de beste docenten ter wereld. Daarvoor won ze al de nationale titel ‘Leraar van het Jaar 2016-2017’. Ze geeft les op de multiculturele basisschool De Vuurvogel in Helmond waar zo’n 440 leerlingen zitten met dertig verschillende nationaliteiten.

De lijst van top 10 beste docenten ter wereld bestaat uit uitzonderlijke leraren die een opvallende bijdrage hebben geleverd aan het vak. Daisy werd, samen met de negen andere docenten, geselecteerd uit meer dan 10.000 nominaties uit 179 landen. Ze werd door de commissie geprezen vanwege haar thematische aanpak en samenwerking met diverse projecten waardoor kinderen die extra ondersteuning nodig hadden hierin tegemoet werden gekomen. Bij de prijsuitreiking in Dubai gaf ze een Masterclass genaamd ‘De kracht van woorden: het geven van effectieve feedback’, die met veel lof werd ontvangen.

Daisy volgde na de PABO de twee jaar-durende opleiding ‘Leren & Innoveren’ aan De Fontys Hogeschool te Eindhoven. Haar visie is ‘om het vlammetje van intrinsieke motivatie aan te wakkeren en tegemoet te komen aan de drie basisbehoeften van ieder mens: verbondenheid, zelfvertrouwen en autonomie’.

Naast Nederland werkte Daisy ook in het onderwijs in Sint-Maarten en Ethiopië. Daarnaast schrijft ze columns voor De Nieuwe Leraar en opiniestukken voor Trouw over het onderwijs en het Lerarenregister. Ook is ze regelmatig aangeschoven bij diverse talkshows zoals DWDD en 5uurLive.

Daisy Mertens als dagvoorzitter of spreker

Daisy Mertens wordt veel gevraagd als spreker, zowel op events voor kinderen als voor volwassen. Door haar ervaring in het onderwijs, maar ook de reis die ze maakte in haar persoonlijke en professionele ontwikkeling is ze breed inzetbaar.

Thema’s waar ze goed mee uit de voeten kan zijn kind-emancipatie, interactie met volwassenen/kinderen, ownership, taal en mediawijsheid, ontwikkelingssamenwerking, haar persoonlijke ervaring, buiten de lijntjes kleuren binnen een organisatie en hoe volwassenen meer kind kunnen zijn.

Daisy Mertens op jouw evenement? Deze internationaal bekende lerares boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

, , ,