Skip links

Celine Huijsmans

0.00

Celine Huijsmans wordt zeer vaak gevraagd als dagvoorzitter. Door haar veelzijdigheid weet zij zowel bij commerciële als journalistiek inhoudelijke evenementen de juiste toon te zetten.

Beschrijving

Celine Huijsmans boeken

Celine Huijsmans op jouw evenement

Celine Huijsmans (1984) is journalist, tv en radio-presentatrice en nieuwslezeres.

Ze is sinds begin 2019 dagelijks te horen op Radio Veronica met het programma ‘Veronica Inside’, met onder andere Wilfred Genee. Daarnaast is ze één van de vaste gezichten van ‘Shownieuws’ op SBS6. Celine presenteert de late editie en is ook te zien op events als (live-)verslaggeefster. Ook is ze te horen als zogenaamde station voice van Radio 538.

Celine’s carrière begon in 2008 toen ze de master ‘Media en Journalistiek’ aan de Universiteit van Amsterdam afrondde, na een bachelor ‘Liberal Arts & Sciences’ waarvoor ze in Utrecht en San Diego studeerde. Ook heeft ze een acteeropleiding gevolgd aan de Amsterdamse theaterschool Trap.

Na haar studies leerde ze de eerste kneepjes van het televisievak bij de regionale zender Omroep West en Stadsomroep Den Haag. Na een aantal lokale omroepen ging ze in 2009 aan de slag als nieuwslezer bij het ANP, gevolgd door omroep WNL, waar ze als (live-)verslaggeefster is te zien in het ontbijtprogramma ‘Vandaag de Dag’ op NPO1. Sindsdien combineert ze haar radiowerk met televisie. Ze is al meer dan drie jaar werkzaam bij Talpa Radio en werkte eerder als nieuwslezeres op 538 en op de radioafdeling van de NOS en 3FM.

Celine Huijsmans als dagvoorzitter

Celine Huijsmans wordt zeer vaak gevraagd als dagvoorzitter. Door haar veelzijdigheid weet zij zowel bij commerciële als journalistiek inhoudelijke evenementen de juiste toon te zetten. Van het inleiden van een pianoconcert van Wibi Soerjadi in het Concertgebouw, het hosten van film premières, tot het dagvoorzitterschap van een ING partner-event of een businessdag van Microsoft. Celine is zowel on- als off stage de host van een event en schakelt daarbij moeiteloos van Nederlands naar Engelstalig en van een serieuze naar een meer ongedwongen toon.

Celine Huijsmans op jouw evenement? Deze stoere tv en radio-presentatrice boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

,