Skip links

Babette Labeij

0.00

Babette is zang- en stemcoach, oprichtster en eigenaresse van de Babette Labeij Music Academies en daarnaast veelgevraagd spreker op het gebied van creativiteit, ondernemerschap, spiritualiteit, media & entertainment, (female) leadership en natuurlijk muziek!

Beschrijving

Babette Labeij boeken 

Babette Labeij boeken voor jouw evenement

Babette is zang- en stemcoach, bekend van programma’s als Idols, X-factor, The Voice of Holland en The Voice Kids, auteur van het boek ZING! (dromen, durven, doen!), oprichtster en eigenaresse van de Babette Labeij Music Academies in Amsterdam en Rotterdam en daarnaast een veelgevraagd spreker op het gebied van creativiteit, ondernemerschap, spiritualiteit, media & entertainment, (female) leadership en natuurlijk muziek.

In haar lezingen vertelt zij een persoonlijk verhaal over het plotselinge verlies van haar moeder op 14-jarige leeftijd en hoe zij o.a. muziek als self-care tool en therapie heeft gebruikt om te helen en haar door deze moeilijke periode heen te slepen. Ze praat over haar eigen kwetsbaarheid, emotie, lef, wilskracht en moed en helpt bij kwesties als durven zeggen wat je denkt, dichtbij je gevoel durven blijven, je angsten leren uitspreken en onder ogen komen, je eigen grenzen opzoeken en verleggen, een verhaal durven vertellen en vooral; negativiteit omzetten in kracht. Het gaat hier dus niet alleen om dromen maar vooral ook echt doen!

Babette noemt zichzelf een Music Motivator en gelooft heilig dat ieder mens altijd een keuze heeft; de keuze om een negatieve ervaring om te zetten naar iets krachtigs en geeft daarbij concrete voorbeelden uit haar eigen leven waarin de magie van muziek een grote rol speelt.

Daarnaast is ze ondernemer pur sang en vertelt zij hoe ze haar creativiteit inzet als zakenvrouw. Hoe maak je nu slim gebruik van perceptie? Babette legt uit hoe mensen in de muziekindustrie haar zien als (harde) zakenvrouw en go-getter en mensen uit de zakenwereld haar zien als creatieveling en hoe ze daar handig mee omgaat en dit in haar voordeel gebruikt. Dit alles doet zij met een hele grote dosis humor en zelfspot.

Zakelijke workshops 

Naast lezingen geeft ze ook zakelijke workshops. Middels de zakelijke workshops die Babette geeft kun je op basis van de wensen, vragen en ambities van jouw team of bedrijf een op maat gemaakte workshop aanvragen. Babette leert jou of jouw team op speelse manier je presentatie skills verbeteren, meer zelfvertrouwen bij pitches of vergaderingen te hebben, de samenwerking binnen een team te versterken of een creatievere dynamiek te bewerkstelligen. En dit altijd met een muzikale twist.

Leer jezelf profileren of nieuwe stappen binnen jouw bedrijf te nemen en blijf dichtbij je eigen geluid! Je leert je eigen kracht goed in te zetten om het team te versterken. Babette Labeij staat erom bekend dat zij door middel van haar unieke no-nonsense methode binnen de kortste tijd, het beste uit een individu of groep kan halen en ervoor zorgt dat het volledige potentieel wordt benut.

Je gaat trillen als je nerveus bent, je keel knijpt dicht als je emotioneel bent etc. Het gebruik van je ademhaling, je bewust zijn van hoe jouw instrument werkt en een ontspannen ademhaling zorgen ervoor dat je zonder spanning je stem gebruikt. Je angsten overwin je door je te concentreren op je eigen lichaam en niet op je omgeving.

Kan jouw team of bedrijf een sterke motivator gebruiken, ook dan stelt Babette niet teleur! Zij vertelt haar persoonlijke verhaal over vallen en opstaan als vrouwelijke creatieve ondernemer en waar zij ondanks tegenslagen toch de kracht vandaan haalt om weer door te gaan en te groeien, zowel als ondernemer als als mens.

Babette Labeij als spreker 

Babette Labeij boeken voor jouw evenenement? Babette boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

,

Budget

Thema's

, , ,