Skip links

Arno Folkerts

0.00

Arno gaat op zijn humorvolle en inspirerende manier in op thema’s als verandering, beïnvloeding, samenwerking en de (on)mogelijkheden en kansen van het menselijk brein.

Beschrijving

Arno Folkerts boeken

Arno Folkerts boeken voor jouw evenement

Arno Folkerts (1971) is een sterk voorbeeld van een moderne coachende directeur.  Hij werd na een internationale carrière algemeen directeur van een vooraanstaande Automotive dealerholding. Folkerts leidde het bedrijf na wat tegenslagen terug naar de absolute top van het land in de Automotive branche en werd daarmee onder andere verkozen tot ‘Audi dealer van het Jaar’. Daarna gooide hij het roer om en zette zijn carrière voort als spreker, trainer en adviseur in Verandermanagement.

Arno Folkerts leidde een vooraanstaande Automotive dealerholding in een sterk veranderende tijd van een “old school” automobielbedrijf naar een toonaangevende moderne autogroep. En het had zo anders kunnen lopen. Immers, vanuit een te sterke groei belandde het bedrijf in 2016 in een enorme crisis. Doelen werden niet meer behaald, een dramatische klanttevredenheid, een grootscheepse fraude en een groot negatief resultaat. Met zijn moderne, duidelijke aanpak leidde hij het bedrijf terug naar de absolute top van het land in de Automotive branche.

Hij is een man van de praktijk die met kennis, gevoel, humor, kwetsbaarheid en wilskracht op zowel strategisch als operationeel niveau verandering eenvoudig en concreet maakt. Met zijn brede expertise begeleidt hij nu vele bedrijven in uiteenlopende branches met het in gang zetten van verandering. Door dit te belichten vanuit het menselijk brein, geeft hij veel inzichten voor een cultuurverbetering.

Arno Folkerts boeken als spreker

Als spreker gaat Arno op zijn humorvolle en inspirerende manier in op thema’s als verandering, beïnvloeding, samenwerking en de (on)mogelijkheden en kansen van het menselijk brein. Hiermee opent hij de ogen van het publiek voor een betere samenwerking, cultuurverbetering en innovatie. Hij gebruikt veel visuele middelen als voorbeeld en maakt gemakkelijk contact met het publiek.

Door de unieke samenwerking met Paul Smit, waarbij verandermanagement, humor en ervaring een belangrijke rol spelen, is het mogelijk zowel Paul als Arno te boeken voor uw evenement via Talent Talks. Het evenement krijgt dan een kop en een staart waarbij thema’s nog beter belicht worden. Arno opent de dag en laat op humoristische en inspirerende wijze zien hoe we verandering en samenwerking vloeiender kunnen laten verlopen. Door mensen te laten lachen en inzichten te geven rondom het brein, ontstaat de juiste mindset voor de rest van de dag. Paul sluit vervolgens de dag op hilarische wijze af, waarbij hij vanuit neurowetenschap laat zien waarom we doen zoals we doen. Zo gaan mensen de zaal uit met veel energie en tips & tricks rondom verandering & samenwerking. Tevens wordt het thema van uw evenement in beide presentaties verwerkt.

Arno Folkerts boeken voor jouw evenenement? Arno boek je bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's

, , ,