Skip links

Andrew Makkinga

0.00

Andrew Makkinga heeft een enorme knowhow op het gebied van politiek en muziek. Hij is dan ook voornamelijk werkzaam als dagvoorzitter en debatleider voor diverse bedrijven, stichtingen en in het onderwijs.

Beschrijving

Andrew Makkinga boeken

Radiopresentator Andrew Makkinga boeken voor jouw event

Andrew Makkinga (1982) is (radio)presentator en debatleider. Iedere maandag en dinsdag is hij te horen op NPO Soul & Jazz, waarin hij aandacht besteedt aan de nieuwste ontwikkelingen op soul- & jazzgebied. Verder is Andrew debatleider en presentator bij grote culturele evenementen voor de NTR zoals het North Sea Jazz Festival.

Andrew wordt geboren in Uganda en woonde enige tijd in Sudan en Nepal, waar hij op jonge leeftijd al feeling ontwikkelt voor maatschappelijke en politieke issues. Op negenjarige leeftijd wordt hij geadopteerd en verhuist hij naar Groningen. Op 17-jarige leeftijd neemt Andrew als jongste debutant plaats als panellid in het VARA Lagerhuis. Zijn talent blijft niet onopgemerkt en na zijn Lagerhuis-periode presenteert Andrew het hiphopprogramma ‘De Battle’, live reportages voor de NPS en maakt hij de stap naar radio. Een korte periode werkt hij afwisselend voor 3FM, Lijn5 en 3VOOR12.nl.

Andrew schuift regelmatig aan in actualiteitenprogramma’s als Pauw en De Wereld Draait Door, wanneer het gaat om politieke kwesties in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij tevens Radiobestuurslid van Stichting Museumnacht Amsterdam, Nowhere Amsterdam en lid van de Raad van Toezicht van De Melkweg.

Andrew Makkinga boeken als dagvoorzitter

Andrew Makkinga heeft een enorme knowhow op het gebied van politiek en muziek. Hij is dan ook voornamelijk werkzaam als dagvoorzitter en debatleider voor diverse bedrijven, stichtingen en in het onderwijs. Opdrachtgevers als het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ABP, ASN Bank en het NIMD, WerkenbijdeEU.nl passeerden al de revue.

Andrew Makkinga boeken voor jouw evenement? Deze (radio)presentator en debatleider boek je exclusief bij Talent Talks. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvragen

0.00

Extra informatie

Type sprekers

Budget

Thema's