Skip links

Sport

Een spreker over het onderwerp sport vind je bij Talent Talks

Een spreker over sport op jouw evenement? (Top)sport heeft enorm veel raakvlakken met het bedrijfs- én persoonlijke leven. Professionele atleten zijn bij uitstek experts in het stellen van een duidelijk doel, en daar vervolgens zeer gedisciplineerd naartoe werken. Om dit doel te bereiken moeten vaak veel dingen worden gelaten, is volle focus nodig en dient alles in het teken te staan van die ene missie. Met, in het geval van sport, altijd de mogelijkheid dat dit doel niet behaald wordt.

Een spreker over sport op je event

Topsporters zijn daardoor geweldige motivational speakers. Ze kunnen enorm inspireren in zowel het persoonlijke als zakelijke leven. Ze zijn geschikt voor zeer diverse bedrijven of evenementen, want er is altijd overlap met thema’s waar je gasten mee bezig zijn. Doelen stellen, doorzetten, winnen, verliezen, het komt allemaal langs.

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met een topsportverleden of expertise op dit gebied. Bijvoorbeeld topsporters als Gregory Sedoc, voormalig hordeloper en actief op drie Olympische Spelen, of Maarten van der Weijden, die kanker overwon en vervolgens goud behaalde op de Olympische Spelen van Peking (2008). Topsport is echter ook omgaan met verliezen en tegenslag. Zoals Thomas Dekker, die als professioneel wielrenner doping gebruikte en hier na zijn carrière openhartig over vertelde in zijn biografie.

Sport spreker boeken

Daarnaast zijn er bij Talent Talks verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise op het gebied van (top)sport. Zij hebben in hun rol als sportjournalist veel professionele atleten van dichtbij meegemaakt en kunnen hier zeer inspirerend over vertellen. Wil je een spreker over sport boeken?

Kijk hieronder naar de relevante sprekers in dit onderwerp. Op de pagina van de spreker vind je meer informatie. Ook kun je op deze pagina de betreffende spreker aanvragen. Kom je er niet uit? Neem dan direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S