Skip links

Online

Spreker online boeken

Een spreker over online vind je bij Talent Talks

We zijn tegenwoordig vierentwintig uur per dag online via onze smartphones, laptops en andere ‘connected apparaten’.  We communiceren voornamelijk via social media of Whatsapp en zelfs onze verwarming en muziek in huis bedienen we via online tools.

Het online tijdperk heeft ons leven compleet veranderd. Het is nu moeilijk voor te stellen maar zo’n twintig jaar geleden speelde de wereld zich grotendeels ‘offline’ af. Het consumeren van informatie en entertainment gebeurt ook steeds meer online. We lezen de krant online, houden het nieuws bij via Facebook of Instagram en kijken tv via YouTube of streamingservices als NPO gemist en Netflix. Een groeiende groep mensen zegt hun tv-abonnement op en maakt alleen nog maar gebruikt van online diensten. Ook hebben alle grote zenders en programma’s tegenwoordig een eigen app en een uitgebreid online kanaal. De shift van offline naar online is in volle gang en het einde lijkt nog (lang) niet in zicht.

Spreker online boeken

Enorm interessant dus om een spreker te boeken met veel ervaring op het gebied van online programma’s en het verschil tussen deze en de ‘traditionele media’. Bij Talent Talks vind je precies dit: sprekers en dagvoorzitters met expertise op het gebied van online content maken.  Denk bijvoorbeeld aan sprekers met een eigen YouTube show of presentatoren die via social media en online kanalen bekend zijn geworden.

Kijk hieronder naar de relevante sprekers en onderwerpen of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S