Skip links

Kinderen

Sprekers onderwijs

Sprekers over onderwijs boeken doe je bij Talent Talks

Een spreker over onderwijs en kinderen boeken? Bij Talent Talks vind je inspirerende sprekers over onderwijs. Over het opvoeden van kinderen is inmiddels een bibliotheek aan boeken geschreven. Opvoedtheorieën veranderen continu, evenals de juiste omgang met (probleem)kinderen. Kinderen zijn sowieso een interessante en uitdagende doelgroep. Ze hebben vaak een frisse en onbevangen kijk op dingen en zitten nog veel minder vastgeroest in patronen.

Zoals zo vaak met dit soort onderwerpen, zijn de experts het lang niet altijd met elkaar eens. Des te interessanter om de verschillende invalshoeken te bestuderen en te kijken wat relevant is voor jouw doelgroep. Diverse bedrijven en soorten gasten kunnen veel leren van het onderwerp onderwijs en kinderen, juist omdat het zo veelzijdig en universeel is.

Gastspreker onderwijs gezocht?

Wil je een gastspreker over onderwijs en kinderen op je evenement? Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel ervaring op het gebied van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan Klaas van Kruistum, die lange tijd het prijswinnende kinderprogramma ‘Checkpoint’ (EO) presenteerde, en momenteel is te zien in het populaire ‘ZappLive’ en het populairwetenschappelijke kinderprogramma ‘Klaas van Alles’ (beide KRO-NCRV). Ook Saskia Weerstand en Milouska Meulens zijn zeer geschikte kindersprekers en dagvoorzitters. Saskia is al jaren, samen met Klaas van Kruistum, presentatrice van ZappLive, Milouska presenteerde bijna vijftien jaar het ‘NOS Jeugdjournaal’. Met hun ruime ervaring begrijpen al deze sprekers als geen ander de wereld van een kind. Een spreker over onderwijs is daarom juist zo verhelderend als eye-opener op je event.

Sprekers onderwijs boeken

Sprekers over onderwijs boeken doe je bij Talent Talks. Hieronder vind je de beste sprekers in dit thema, maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S