Skip links

Ondernemen

Spreker ondernemen boeken

Een spreker over ondernemerschap vind je bij Talent Talks

Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. En ondanks dat het geen exacte wetenschap is, hebben mensen met een ondernemende geest vaak veel overeenkomsten. Zo zijn ze gedreven, nemen ze initiatief, durven ze risico te nemen en beschikken ze uiteraard over een gezonde dosis eigenwijsheid.

Ondernemen is absoluut niet makkelijk, en vereist een hoop goede keuzes en timings: op het juiste moment investeren of risico nemen, of soms juist even wachten of je verlies nemen.

Als beginnende of juist ervaren ondernemer is niets fijner dan tips krijgen van iemand die zijn sporen al heeft verdiend. Inspirerende verhalen, levens- / ondernemerslessen en praktische tips om direct aan te slag te gaan.

Ondernemen als thema op jouw evenement

Daarom hebben wij bij Talent Talks verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis op het gebied van ondernemen. Personen die zelf ervaring hebben met ondernemen en investeren, zowel nationaal als internationaal, maar ook sprekers met veel kennis van businessmodellen en financiële keuzes. Ook een meer journalistieke invalshoek, met sprekers die al jaren ondernemers volgen en interviewen, is erg interessant.

Spreker ondernemen boeken

Kijk hieronder naar de relevante sprekers en onderwerpen of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S