Skip links

Motivatie

Spreker motivatie boeken

Een spreker over motivatie vind je bij Talent Talks

Het woord motivatie heeft een aantal mooie definities: ‘datgene wat een individu tot bepaald gedrag drijft’, ‘het gevoel dat je aanzet tot het beginnen én afmaken van een taak’, of ‘de wens om iets dat je wilt ook werkelijk te doen’. Welke definitie je ook hanteert, het resultaat is in alle gevallen hetzelfde: in beweging komen.

Motivatie is fijn om van jezelf te hebben, maar een beetje hulp van buitenaf kan nooit kwaad. Gemotiveerd worden is heerlijk en laat je met frisse energie weer aan de slag gaan.

Motivatie als thema op je evenement

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis op het gebied van motivatie. Sprekers die je niet alleen direct kunnen motiveren, maar ook handige inzichten en lessen hebben waardoor je leert hoe voortaan de motivatie uit jezelf te halen.

Spreker motivatie boeken

Denk bijvoorbeeld aan Maarten van der Weijden, die kanker overwon en daarna goud behaalde op de Olympische Spelen. Maar ook aan Eva Jinek, die pas op haar elfde naar Nederland kwam en na vele jaren hard werken nu haar eigen succesvolle dagelijkse talkshow heeft.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S