Skip links

Midden-Oosten

Spreker over het Midden-Oosten boeken

Een spreker over het Midden-Oosten vind je bij Talent Talks

Een spreker over het Midden-Oosten boek je bij Talent Talks. Het Midden-Oosten is al jaren het toneel van politieke en religieuze spanningen. Ook economisch is het Midden-Oosten erg belangrijk, omdat het gebied het grootste deel van de wereldwijde aardolievoorraden bevat. 

In ons land is het Midden-Oosten vooral bekend vanwege de vele conflicten en oorlogen. Denk bijvoorbeeld aan de Eerste en Tweede Golfoorlog, de Iraakse en Syrische Burgeroorlogen en natuurlijk de Arabische Lente. Tel daarbij op de huidige terreurdreiging en de IS- / jihadistenbeweging en het is begrijpelijk dat het ‘imago’ van het Midden-Oosten niet bijster positief is.

Spreker Midden-Oosten op je event

Toch wordt onze beeldvorming hierin enorm gekleurd door de (selectieve) berichtgeving. Des te interessanter om eens diep in dit thema te duiken. Een spreker over het Midden-Oosten laat zien dat niet alles is wat het lijkt, hoeveel invloed media heeft en creëert begrip. Voor het bedrijfsleven in heel indrukwekkend en interessant thema. Verras je gasten en laat een onvergetelijke indruk achter op je evenement.

Spreker over het Midden-Oosten boeken

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis omtrent het Midden-Oosten. Denk bijvoorbeeld aan Sinan Can, die veelgeprezen documentaires maakte als ‘De Arabische Storm’, ‘Onze missie in Afghanistan’ en ‘In het spoor van IS’. Of Midden-Oosten verslaggever Tom Kleijn, die een Emmy Award won voor zijn reportage ‘Op Jacht Naar de Taliban’, de Syrische President Assad interviewde en een boek over de oorlog in Irak schreef.

Een dagvoorzitter of spreker als Floortje Dessing bezocht vele landen in het Midden-Oosten en zag het gebied weer op een hele andere, interessante wijze: vanuit de cultuur en bevolking zelf.

Wil je een spreker over het Midden-Oosten boeken? Kijk hieronder naar de relevante sprekers in dit onderwerp of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S