Skip links

Leiderschap

Spreker over leiderschap boeken

Een spreker over leiderschap vind je bij Talent Talks

Goed leiderschap is onmisbaar in ieder bedrijf. Officieel ‘een individu die een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken’, is het leiden van werknemers een complexe vaardigheid die niet voor veel mensen is weggelegd. Dit terwijl het resultaat vaak verstrekkende gevolgen heeft. Iedereen kan zich wel een voorbeeld voor de geest halen van een goede of slechte leider en wat voor impact dat had op het betreffende team of bedrijf.

Over leiderschap zijn dan ook honderden boeken geschreven en worden vele trainingen en workshops gehouden. Ook bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis op dit gebied. Sprekers met veel ervaring in de leiderschapsrol, of experts in het motiveren van anderen.

Spreker over leiderschap op je evenement

Denk bijvoorbeeld aan Gerdi Verbeet, die zes jaar lang voorzitter was van de Tweede Kamer en in die rol rust en orde moest creëren in een ruimte met honderdvijftig politici. Of Annemarie van Gaal, internationaal ondernemer en investeerder, die leidinggaf aan vele grote bedrijven. Een andere, meer motivatie-achtige invalshoek is Maarten van der Weijden. Deze oud topsporter, die kanker overwon en daarna goud behaalde op de Olympische Spelen, weet als geen ander hoe te motiveren. Dat hij dit goed kan overbrengen bleek wel met zijn recente ‘Elfstedenzwemtocht’, die live werd uitgezonden op de NOS en bijna vijf miljoen euro binnenhaalde voor het goede doel.

Spreker leiderschap boeken

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S