Skip links

Innovatie

Spreker innovatie boeken

Een spreker over innovatie vind je bij Talent Talks

Innovatie: één van de belangrijkste onderwerpen in de hedendaagse business. Zeker sinds de komst van het digitale tijdperk is het vaak aanhaken of afhaken, met vele pijnlijke voorbeelden van bedrijven die niet (snel) genoeg innoveerden en kopje onder gingen.

Innovatie is absoluut noodzakelijk voor groei en toekomstbestendigheid, maar is in de praktijk niet eenvoudig. ‘Niet blijven hangen en af en toe iets nieuws bedenken’ klinkt simpel, maar innoveren is uiteraard veel meer dan dat. Inspelen op de juiste trends, binnen / buiten je eigen expertise blijven en uiteraard de afweging maken of de investering het gewenste resultaat gaat opleveren.

Innovatie als thema op je evenement

Genoeg reden om een inspirerende spreker of dagvoorzitter te boeken rondom dit interessante thema. Bij Talent Talks vind je meerdere personen met veel expertise en kennis op het gebied van innovatie. Sprekers die vanuit hun rol als onderzoeksjournalist dichtbij veel innovaties hebben gestaan, en na jaren van onderzoek en verslaggeving hier duidelijke trends in herkennen.

Spreker innovatie boeken

Kijk hieronder naar de relevante sprekers en onderwerpen of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S