Skip links

Food

Spreker over food boeken

Een spreker over het onderwerp food vind je bij Talent Talks

Op zoek naar een spreker over food? Bij Talent Talks vind je de beste sprekers binnen dit onderwerp. De voedselindustrie lijkt meer besproken dan ooit. Niet alleen over de productie en de eventuele gevolgen voor het milieu, ook over de gezondheidseffecten wordt heftig gediscussieerd. Want wat is nu eigenlijk gezond? En wat niet? Natuurlijke suikers, toegevoegde suikers, goede vetten, slechte vetten, fruit en groenten in de blender of juist direct opeten? Er doen veel verschillende waarheden de ronde over wat nu goed is voor je lichaam en wat niet. Onze sprekers over food kunnen je hier alles over vertellen.

Reporters over food

Ook over de ‘echtheid’ van voedsel is veel te doen. Want zit er in producten wel wat er op de verpakking wordt beloofd? Het populaire tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’ heeft al veel voedselmythes onderuitgehaald. Speltbrood wat niet bestaat, nepkaas op je pizza, forel die als zalm wordt verkocht… de reporters van het KRO-programma zorgen ervoor dat je veel producten anders gaat bekijken. Gelukkig is er ook een steeds groter wordende tegenbeweging, waarbij alles draait om het eerlijk en gezond produceren van voedsel en het tegengaan van voedselverspilling.

Spreker food boeken voor je event

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met expertise op het gebied van food.
Denk bijvoorbeeld aan één van presentatoren van de ‘Keuringsdienst van Waarde’ Sofie van den Enk, talks van een culinaire topjournalist die de beste restaurants in de wereld recenseert Joël Broekaert of een onderzoeksjournalist die de hele wereld overvliegt om de herkomst van het eten op ons bord te onderzoeken, namelijk Marijn Frank.

Een spreker over food boeken? Kijk hieronder naar de relevante sprekers en vind de geschikte spreker voor jouw evenement. Je kunt ook direct contact met ons opnemen. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen we de best passende spreker voor je evenement te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S