Skip links

EK voetbal

Spreker over EK voetbal boeken

Een spreker over het onderwerp EK voetbal vind je bij Talent Talks

Een spreker over EK voetbal op jouw evenement? (Top)sport heeft enorm veel raakvlakken met het bedrijfs- én persoonlijke leven. Professionele voetballers zijn bij uitstek experts in het stellen van een duidelijk doel, en daar vervolgens zeer gedisciplineerd naartoe werken. Om dit doel te bereiken moeten vaak veel dingen worden gelaten, is volle focus nodig en dient alles in het teken te staan van die ene missie. Met, in het geval van voetbal, altijd de mogelijkheid dat dit doel niet behaald wordt.

Een spreker over EK voetbal op je event

Topsporters zijn daardoor geweldige motivational speakers. Ze kunnen enorm inspireren in zowel het persoonlijke als zakelijke leven. Ze zijn geschikt voor zeer diverse bedrijven of evenementen, want er is altijd overlap met thema’s waar je gasten mee bezig zijn. Doelen stellen, doorzetten, winnen, verliezen, het komt allemaal langs.

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met een voetbalverleden of expertise op dit gebied. Bijvoorbeeld Danny Makkelie, een van de grootste Nederlandse voetbalscheidsrechters van het moment.  Jan van Halst, die tijdens zijn profloopbaan bij o.a. FC Twente en Ajax, dieptepunten afwisselde met hoogtepunten en leerde hoe een team optimaal functioneert.

EK voetbal spreker boeken

Daarnaast zijn er bij Talent Talks verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise op het gebied van voetbal. Wil je een spreker over EK voetbal boeken?

Kijk hieronder naar de relevante sprekers in dit onderwerp. Op de pagina van de spreker vind je meer informatie. Ook kun je op deze pagina de betreffende spreker aanvragen. Kom je er niet uit? Neem dan direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S