Skip links

Economisch

Spreker over economie boeken

Een spreker over het onderwerp economisch vind je bij Talent Talks

Een spreker over economie boek je bij Talent Talks. Dat de economie aan continue verandering onderhevig is, is de afgelopen jaren wel gebleken. Economische voor- en tegenspoed wisselen elkaar in rap tempo af en onze economie lijkt af en toe een moeilijk te ontcijferen puzzel. Want wat zorgt er nu voor dat het heel goed, of juist erg slecht gaat met de landelijke, Europese of wereldeconomi? Eén ding is zeker: deze staan allemaal met elkaar in verband.

Spreker economie op je event

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis van economie en economische trends. Uitermate interessant voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Denk bijvoorbeeld aan Annemarie van Gaal, bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken in tv-shows als ‘Ten Einde Raad’ (NCRV), ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’ (RTL4) en ‘Divorce Hotel’ (RTL4). Ook schrijft ze al ruim tien jaar voor het Financiële Dagblad, en zat ze lang in de Raad van Toezicht bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook bekende RTL Z gezichten Roland Koopman en Hella Hueck boek je exclusief bij Talent Talks. Roland was als econoom betrokken bij de oprichting van deze zender, Hella werkt er al vele jaren en werd bekend tijdens de economische crisis toen ze naar crisislanden als IJsland, Griekenland en Cyprus reisde en CEO’s interviewde van onder meer Royal Dutch Shell, Unilever, Philips Electronics en de Europese Centrale Bank.

Een andere interessante invalshoek is Sander Schimmelpennick, hoofdredacteur van de Quote. Hij heeft als hoofdverantwoordelijke van dit invloedrijke blad uiteraard enorm veel kennis van economie en geld.

Spreker in thema economisch boeken

Hieronder vind je een overzicht van sprekers in het thema economisch. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S