Skip links

Duurzaamheid

Spreker duurzaamheid boeken

Een spreker over duurzaamheid vind je bij Talent Talks

Een spreker over duurzaamheid boek je bij Talent Talks. Duurzaamheid is één van de meeste actuele onderwerpen van het moment. Het besef dat we niet milieuvriendelijk genoeg produceren, consumeren en leven is inmiddels ingedaald, maar de transitie naar een duurzame wereld is nog ver weg. Termen als ‘klimaatverandering’, ‘circulaire economie’ en ‘CO2-neutraal’ worden vaak gebruikt, maar wat betekenen ze precies? En wat zijn nu eigenlijk de feiten (en fabels) rondom dit veelbesproken thema? En in hoeverre heb je duurzaamheid zelf in de hand, of hangt het puur af van wat de grote corporates eraan doen? Een spreker met duurzame inzetbaarheid kan hier alles over vertellen op jouw evenement.

Duurzaamheid als thema op je evenement

Duurzaamheid is een enorm breed onderwerp met veel verschillende toepassingen. Uiteraard de voedselindustrie, zoals vleesproductie, lokaal versus in het buitenland geproduceerde producten en de juiste (groene) keuzes maken in de supermarkt. Maar ook bijvoorbeeld qua transport: elektrisch vervoer, groene treinen, en (niet) duurzaam transport van goederen. Ook raakt duurzaamheid eigenlijk ieder aspect van ondernemen. Van het produceren en transporteren tot de lunch die je in je hoofdkantoor serveert. Een spreker over duurzaamheid is daarom breed in te zetten events en raakt ongetwijfeld de activiteiten of interesses van jouw bedrijf en/of gasten.

Spreker duurzaamheid boeken

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met expertise op het gebied van duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan één van de presentatoren van het bekende tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’; Sofie van de Enk, talks van ‘groene’ onderzoeksjournalisten en documentairemakers zoals Marijn Frank of de initiatiefnemer van het bekende chocolademerk Tony’s Chocolonely Teun van de Keuken.

De beste sprekers over duurzaamheid boek je bij Talent Talks. Hieronder zie je een overzicht van relevante sprekers in dit onderwerp. Op de pagina van de betreffende spreker kun je hem of haar aanvragen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen om de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S