Skip links

Christendom

Spreker christendom boeken

Een spreker over het christendom vind je bij Talent Talks

Het Christendom is met zo’n twee miljard volgers de grootste religie van de wereld. Over de hele wereld vind je aanhangers van het Christendom: van Noord- en Zuid-Amerika, tot Afrika, Oceanië en natuurlijk Europa. De invloed van het Christendom op ons leven is dan ook erg groot. Denk alleen al aan onze jaartelling, die gebaseerd is op de geboorte van Jezus Christus, of het gros van onze feestdagen zoals Kerstmis, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Christendom als thema op je evenement

Vandaag de dag staan veel religies echter onder druk, zo ook het Christendom. Hoe gaan ze om met andere religies, zoals de Islam, en hoe reageren ze op mensen die niet gelovig zijn? Interessant is ook om te zien dat het Christendom evolueert. De manier van dit geloof belijden is anders dan vijftig jaar geleden. Ook verschilt de invulling van het Christendom per land en cultuur.

Spreker christendom boeken

Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel kennis van het Christendom. Denk bijvoorbeeld aan presentator Renze Klamer, die jarenlang voor de Evangelische Omroep (EO) werkte. Zo had hij jarenlang een vaste rubriek in het programma ‘Knevel & Van den Brink’, deed hij meerdere malen verslag van ‘EO Jongerendag’ en was hij medepresentator van de serie ‘God in de Lage Landen’, naast Ernst Daniël Smid.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en sprekers die niet op deze website zijn te vinden. Boek direct via deze website of neem contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S