Skip links

Amerikaanse politiek

Spreker over Amerikaanse politiek boeken

Een spreker over Amerikaanse politiek vind je bij Talent Talks

Sprekers over Amerikaanse politiek boeken voor je evenement? Bij Talent Talks vind je de beste sprekers en dagvoorzitters in dit thema. De Amerikaanse politiek houdt ook in Nederland de gemoederen flink bezig. Logisch; de beslissingen van de president en het Congres daar zijn ook in Europa duidelijk voelbaar. Daar komt bij dat de huidige president, Donald Trump, nou niet bekend staat om zijn genuanceerde en weloverwogen plannen en uitspraken. Sowieso is de invloed van de Verenigde Staten op ons land erg groot (zie thema Amerika). Genoeg reden dus om je in dit interessante en invloedrijke thema te verdiepen.

Spreker Amerikaanse politiek op je event

Het is natuurlijk razend interessant om zo’n veelbesproken thema aan bod te laten komen op je event. Daarnaast houdt het ook een spiegel voor. Hoe zou jij als Amerikaan stemmen? Hoe zou jij reageren op beloftes en praatjes? Interessant voor elk bedrijf. Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met veel expertise en kennis omtrent de Amerikaanse politiek.

Denk bijvoorbeeld aan Eva Jinek, die tot haar elfde in Amerika woonde en het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’ maakte. Hierin trok ze, in aanloop naar de presidentsverkiezingen, door het hele land en sprak met voor- en tegenstanders van president Trump. Of aan Amerika-correspondenten Tom Kleijnen Michel Vos. Tom was jarenlang correspondent voor Nieuwsuur en schreef twee ‘Amerika-boeken’: één over de oorlog in Irak en één over de Amerikaanse verkiezingen van 2012. Michel woont al vrijwel zijn hele leven in de Verenigde Staten en maakte meerdere documentaires over Amerika en het politieke systeem.

Spreker over Amerikaanse politiek boeken

Bij Talent Talks vind je de beste sprekers over Amerikaanse politiek. Een spreker boeken? Kijk hieronder naar de relevante sprekers in dit onderwerp. Op de pagina van de spreker vind je meer informatie. Ook kun je op deze pagina de spreker aanvragen. Of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S