Skip links

Amerika

Spreker over Amerika boeken

Een spreker over het onderwerp Amerika vind je bij Talent Talks

Sprekers over Amerika vind je bij Talent Talks. Amerika is allang niet meer een ‘ver-weg land’ aan de andere kant van de Atlantische oceaan. De invloed van de Westerse grootmacht op Nederland is in alles voelbaar. Denk bijvoorbeeld aan het gros van onze muziek, bioscoopfilms, televisieseries en uiteraard Netflix. Daarnaast komen vele producten die wij dagelijks consumeren (wellicht zonder dat we het weten) uit de Verenigde Staten.

Een cappuccino bij Starbucks, een hamburger bij McDonalds of Burger King en natuurlijk een blikje Coca Cola of Pepsi: veel bekende food & beverage merken zijn Amerikaans. De invloed van Amerika op onze gebruiksgoederen is misschien nog wel groter. Al onze computers runnen ofwel op een Microsoft of Apple besturingssysteem, en miljoenen Nederlanders hebben een iPhone. We gebruiken Google Maps om te navigeren, nemen een taxi met Uber en boeken een kamer met AirBnB. De wereldwijde invloed van Silicon Valley, het epicentrum van de technologiesector waar vrijwel al deze bedrijven gevestigd zijn, is tevens gigantisch.

Spreker over Amerika op je event

Reden genoeg dus om ons te verdiepen in dit prachtige land en de vele succesvolle bedrijven die er vandaan komen. Amerika is voor vele evenementen een interessant onderwerp, een inspiratie voor het bedrijfsleven en vol nieuwe inzichten over innovatie. Amerikaanse bedrijven durven groots te denken, hoewel ze allemaal klein zijn begonnen.

Spreker Amerika boeken

Een spreker over het onderwerp Amerika boeken? Bij Talent Talks vind je verschillende sprekers en dagvoorzitters met expertise op het gebied van Amerika. Sprekers die een studie Amerikanistiek volgden zoals Eva Jinek, werkten bij CNN of geboren nederlanders die al jaren in Amerika wonen, zoals Michiel Vos. Ook hebben we verschillende Amerika-correspondenten in onze sprekersstal, zoals Tom Kleijn. Zie hier een overzicht van onze relevante sprekers en onderwerpen of neem direct contact met ons op. Dan kunnen we je persoonlijk te woord staan en helpen om de best passende spreker te vinden.

Uitgebreid zoeken

POPULAIRE THEMA'S